Thors.sk - original streetwear shop
Internetovy obchod Thors.sk
Internetový obchod Thors.sk Naša ponuka
Thors.sk Prečítajte si

» Info o stránke Thors.sk

Thors.sk Info pre zákazníkov
» Úvodná stránka
» Ako nakupovať
» Obchodné podmienky
» Ochrana osobných údajov
» Výmena a vrátenie tovaru

» Kontaktné údaje

Ochrana osobných údajov

1. Osobné údaje sú spracúvané v súlade so zákonom č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov.
2. Prevádzkovateľ neposkytuje osobné údaje kupujúceho tretej osobe, okrem prepravnej spoločnosti pre doručenie tovaru alebo služieb, alebo štátnym orgánom v prípade kontroly.
3. Prevádzkovateľ od kupujúceho získava nasledovné osobné údaje: titul, meno, priezvisko, adresa, adresa na doručenie, telefónne číslo, e-mailová adresa.
4. Vami poskytnuté osobné údaje sú spracúvané za účelom korektného vybavenia Vašej objednávky.
5. Prevádzkovateľ je povinný zabezpečiť osobné údaje pred ich sprístupnením neoprávneným osobám, ktoré ma spracované v bezpečnostných opatreniach.
6. Ak kupujúci súhlasil so spracúvaním osobných údajov pri registrácii v e-shope na marketingové účely súhlasil so zasielaním predovšetkým e-mailových správ na kontaktnú e-mailovú adresu, telefonickým kontaktovaním alebo zasielaním adresnej pošty na kontaktnú adresu.
7. Osobné údaje pre marketingové účely v rozsahu meno a priezvisko, telefónne číslo, adresa a e-mailová adresu sú poskytnuté na dobu piatich rokov.
8. Svoj súhlas môže kupujúci kedykoľvek písomne odvolať zaslaním Odvolania so spracúvaním osobných údajov, pričom tieto okamžite blokujeme alebo likvidujeme. A z našej strany Vami poskytnuté osobné údaje už nebudeme používať na marketingové účely.

Eshop Thors je registrovaný na úrade na ochranu osobných údajov SR pod číslom : 201407496
Pokračovať
Thors.sk Zákaznícky účet 5
E-mail a Heslo
» Zabudol/la som heslo
» Registrácia zákazníka
Thors.sk Akcie a Zľavy Internetový obchod Thors.sk »
Mummy
Mummy
26,90 €
17,90 €
Thors.sk Najnovšia ponuka Internetový obchod Thors.sk »
Portrait
Portrait
26,90 €
17,90 €
Thors.sk Partnerské linky Internetový obchod Thors.sk »
 Naši partneri
Militaryfoto.sk | Gardista.net16.net | Lonstyle.sk | Zalesactvo.eu |